marți, 5 iulie 2011

Copiii din zilele noastre sunt niste curve create de parinti. Jucam fotbal pe strada mea fix cand ies si dracii astia mici , ca stiu ca niciun vecin n-are tupeu sa zica ceva. Dau mingea inspre ei din greseala, ricoseu, pula mea. Strig: Copiii, dati-mi si mie mingea va rog frumos. La care masa unui drac dinasta: Nu le-o da mama. Te mai miri de ce vor batranii din zilele noastre sa arunce cu apa fierbinte de la etaj . Eu care-s tangential cu generatia lor, as face la fel.

punct

4 comentarii:

  1. Kurva este o noţiune ce depinde numai şi numai de caracter, şi, indirect, de educaţie. Educaţia pe care n-au fost în stare să i-o dea părinţii sau viaţa.Kurva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata, suparata, deranjata din orice (din ceva banal, din orice).Sentimentalismul si idealismul kurvei se reduce la bani si foloase materiale.Kurva e un parazit al barbatului fiind covârsita de felurite defecte, cu infirmitati de gândire si insuficienta intelectuala.Kurva e o profitoare. Kurva e o persoana care-si vinde cinstea si integritatea morala si este in permanenta cautare de relatii pasagere fizice productive.Kurva nu crede intr-o dragoste permanenta, exclusiva si altruista.Kurva e element de conflict.Kurva e libera prin definitie pana in ultimele consecinte, intr-adevar libera, infricosator de libera.De la o kurva te poti astepta la orice"Fiecare femeie este o tarfa, in afara de mama si sora mea dar sa nu uitam ca si ele sunt femei" - Napoleon Bonaparte(1769 - 1821), mare om politic si militar francez

    RăspundețiȘtergere
  2. Un comentariu pertinent, nu am ce spune.
    Ai inceput frumos, da , curva e pe baza caracterului. Dar te contrazic cu tarie in privinta faptului ca , curva e profitoare si ca nu are sentimente. Si daca e curva, nu neeaparat e inapta scolar. Nu ma intelege gresit, nu iau apararea curvelor, dar vreau sa iti arat ca se poate si altfel. Curva e modelata in special de anturaj interior(prietenii) , anturaj exterior( societatea) , educatie. Curve sunt toate, problema apare cand o caracterizezi. Poate e curva in viziunea anturajului interior pe faptul ca ii place sa se futa si sa umble cu baietii in exces si ca indoaie regulile nescrise mascul-femela. Curvele in 80 la suta nu-s proaste. Da, 20 la suta se fut din faptul ca nu stiu altceva, au o gandire ingusta , cu alte cuvinte sunt proaste. Dar restul de 80 sunt foarte complexe si elaborate. Pentru ca poate unele indura si se fut pentru o paine. Da, nu se face ,tot curva ramane, dar o face cu un scop. Si poate ca o curva indura mai multe si e mult mai sentimentalista si poate are o viziune anume, care lumea nu i-o accepta. Poate a devenit curva din cauza anturajului exterior, a fost ranita si acum se supara din orice cacat din cauza ca si-a pierdut increderea. Curva nu e proasta, ca daca-ar fi proasta, ne-am lua cu toti niste papusi gonflabile si ar da faliment. Tu vorbesti de curva clasica, centurista. Eu iti zic ca , curvele nu sunt deloc proaste, si putine merg pe interes. Si sincer, iti faci mult mai usor prietena o curva( ATENTIE, PRIETENA, NU GAGICA) decat o infumurata care crede ca pamantul e facut din gogosi si placinte. Si curva ca fiinta e foarte prietenoasa. Atata timp cat esti persoana din interior, prieten, pula mea. Ma rog, sunt prea mic sa ma bag intr-o discutie de caracterizat curvele pe indelete. Pentru ca , curvele, sunt un tabu al societatii, la fel ca cersetorii, boschetarii, hotii si asa mai departe. Oricum , apreciez comentariul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Curva este o persoana care inseala, sexual, spiritual, material, in toate felurile si in orice imprejurare. Curva e o tradatoare, nu are inima si nici suflet, deci nu se poate vorbi de sentimente la o curva, daca iubesti cu adevarat nu iti inseli partenerul. "Curva indura multe" pentru ca ea incalca orice regula si orice lege morala, legile morale te pedepsesc mai aspru decat cele penale. Curva e o razvratita, un element extrem de negativ."Curva ca fiinta e foarte prietenoasa", corect, curva o cunosti facil si tot facil constatabil e faptul ca se da ultragiata din orice, cu alte cuvinte bunatatea si prietenia ei sunt doar aparente, ea curva, e amatoare de relatii pasagere productive, nesimtirea si minciuna o definesc, ea spune ca te iubeste si ca esti singura persoana la care tine cu adevarat dar cum spuneam, asta e doar o mare minciuna.Curva e ipocrita, extrem de imorala si de mincinoasa, nesimtita, scroafa, o vaca sinistra, barbatul care isi face de lucru cu o tarfa, apeleaza la o tarfa sau se lasa pacalit de o tarfa, e doar un distrus incapabil, chiar daca ea are facultate, e educata, tot curva stigmatizata ramane. Nu-i mirare sa fi mare, sa fi om e lucru mare. Copiii din zilele noastre sunt niste curve pentru ca mamicile lor au fost curve sau sunt curve.Acum pamantul e plin de curve, o sa se aleaga praful si pulberea de societatea care nu condamna imoralitatea

    RăspundețiȘtergere
  4. Agreed, dar vezi tu... balanta deja se schimba. Curvele erau din totdeauna, doar ca acum sunt in plina expansiune. Si nu ma refer la curva , ca femeie, ci curva , ca ,caracter.Da, copiii sunt niste curve din cauza majoritara a parintilor, dar nu neeaparat, pentru ca un individ, nu e numai parinte. E si cetatean, si nu implica numai copilul lui. E un exemplu pentru multe alte cazuri si de aici apare cercul vicios . Si curva da, te inseala, te pacaleste. E ca uraniul . E foarte aducator de bine, daca stai departe de el . De ce zic asta. Pentru ca atata timp , cat nu prezinti un interes financiar si ai o relatie de prietenie cu o curva sau ai fost intr-o legatura cu ea de dinainte de a fi curva, iti va dezvalui niste secrete traite de ea. E exact ca in cazul in care vrei sa o combini pe una foarte buna si te gandesti ca te va baga in seama doar pentru ca ai bani. Iar in cazul asta, tu vei fi cel care ii vei da bani, si altu care ti-o fute. Asa e si cu curva, tu tre' sa fii cel care o fute. MENTAL. Nu fizic. Fizic nici nu ar trebui sa o atingi. Dar curvele sunt o carte deschisa de invataturi. Repet, inveti mai mult de la o curva, decat de la o persoana integra a societatii. Ideea e sa stii cum . Pentru ca da, toata lumea e prefacuta, mai mult sau mai putin. Dar la fel, fiecare are un pic de sinceritate. Iar daca ai reusit sa ii castigi increderea si sa ajungi la acel un pic, ai descoperit Sf. Graal al psihologiei umane. Pentru ca si curvele sunt oameni. Sunt asemeni veninul . E periculos de moarte, dar daca stii cum, poti salva vieti.

    RăspundețiȘtergere