duminică, 6 noiembrie 2011

Maimute?! Bizoni?! => femeia ideala.

Mda, mananc cacat interesant la moda care pe toti i-ar interesa . Facui cre'ca prin vara tot o postare legata de categoriile sociale feminine. Nu , nu ma repet, scriu despre acelasi subiect doar ca scriu altceva. Inteles tot?

Femeia masculina. Aia care nu stiu... Poate ridica mai multe kilograme ca tine. Da ai 2 situatii in cazul de fata. Ori ai o boala incurabila si mna , ai gasit una care sa o cheme Olga , sa vorbeasca rusa si sa faca miere de albine sa-l amestece cu barba de la subrat si sa te satisfaca sexual . Adica cand vrei futai, vine iti rupe pula si 2 luni nu-ti mai trebuie.  Iar a 2a... nu stiu... pur si simplu ai gasit o Olga.

Clar ca orice mascul in viata, prost, inapt , retard , frumos , negru nu isi doreste o femeie ca Olga. El vrea ceva super tare sa se laude la prieteni. Uau coae..... are sfarcurile asa de rotunde.... 2 luni nu mai am nevoie de calendarul porno din baie... Ups.

Mda , pe Olga nu o inghite nimeni.... adica Olga e destinatie finala, n-ai unde sa te mai intorci. Mai bine futi 16 curve penale de pe centura baneasa si tot ai rating mai mare social decat sa cunosti macar o persoana ca Olga . Olga e ca un bizon. Iti poate muta mobila din casa.... inclusiv pe tine.  E si maimuta. E retardata mintal chit ca Dumnezeu i-a dat degete. Cat despre celelalte femei . Alea care orice mascul ar vrea sa-si introduca penisul .... pula mea.. alta data deja postul cu Olga mi-a facut sila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu