luni, 17 octombrie 2011

Ghid de sters la cur

Inainte de a turna pledoaria legata de titlu mentionez cu mana pe suflet ca urmatorul post va fi scris in caps-lock . Bucurati-va de asta.

Asa, traim intr-o degeneratie naspa, in care lumea cauta pe net " how kiss" sau alte nebunii care a le invatai in spatele blocului de la baietii mai mari la o samanta si o bomba de bere. As face o mini-melancolie legata de stat in spatele blocului si chestii cul de cartier, dar spre deosebire de poponarii din ziua de azi care taticu' le da milioane sa-si ia orice telefon cul , eu nu o ard ca am stat pe la bloc sa stiu eu combinatii. Am stat prin copilarie, am trait experianta si mai zic asa tangential cu baietii ce mai stiu.

Revin, ai nevoie de ghid de sters la cur. Nu-s expert in informatica ,dar il voi da ca o relatare a unui algoritm decalcul. In primul rand trebuie sa te duci la buda. Initial ,geniile somere de pe site, putine fiind , tot o sa manance cacat o sa zica ca tre sa verific daca am hartie in buda. FALS. Ar face instructiunea prea banala. Intri in buda, nu e necesar sa aprinzi lumina. Te asezi cu poponeata ta de poponaut si astepti sa se intample surpriza. Foarte misto pana aici, orice retard ar fi in stare sa o faca nu? Chiar si tu.

Asa , partea porno e cu hartia. Cu hartie s-ar sterge la cur si o maimuta. Dar tu om smecher ce esti tre' sa developezi alte cai de a-ti curata curul de cacat. Ziarele-s cele mai misto. Dar nefiind pasionat de asa ceva , am folosit pagini de caiete scolare. Nu e smecher , iti fute anusul grav de tot, dar e ca si cum ai fi femee si ai fi dizvirginata. Te doare de te pisa dar iti creste ratingul semnificativ si te simti partial bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu