marți, 18 octombrie 2011

Frig si boala

Sunt racit. Imi curge instalatia grav de tot. Imi intra usor dar sigur mirosul ala de policlinica din copilarie cand faceam tot felul de vaccine post-comuniste in cur. E de cacat, dar ca in orice toamna eu trebuie sa racesc. Dar nu raceala ca la carte. Pac. Ma scol mort si nici de scarpinat la pula nu-mi arde. E raceala sacaitoare, stai si spart la pat si te mai si duci in alte locuri.

E cel mai de cacat lucru la toamna. D-aia nu o sufar. Ploie si flegme constant. Cel mai de cacat e ca noaptea te jupoaie ca un pradator calm fara resetimente. Te scoli bucsit de flegme oribile pe mecla, in gat ai impresia ca ai mancat tot felul de crocobauri necomestibili minusculi care-si bat pula de traheea ta.

Dar cel mai grav e ca n-ai cum scapa.  Poti sa mananci fructe, legume o viata , sa fii atlet profesionist. Dumnezeu in cartea lui de reguli  post-Ridicarea la cer a lui Iisus. E o carte cu reguli nescrise . Sunt prea in febra sa ma gandesc la alte exemple . Clar e ca raceala toamna e inevitabila. Si mai si frig. Nu e destul ca ai luat o stramba. Tre; sa o iei si pe a2a ca altfel zice lumea ca ai primit viata gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu