duminică, 12 iunie 2011

Copilarie

Probabil dupa titlu o sa credeti ca va fi ceva siropos si melancolic despre copilaria mea. Sunteti niste prosti, e total gresit. Va voi povesti in direct si in reluare care ce si cum e treaba cu copilaria si experientele din ea.

Pai copilaria e centrul panaramei. Nimic nu e mai smecher si mai caterincos pe lumea asta decat lucrurile facute in copilarie. Trecem la fapte.

Azi. Dacie alba jegoasa cu o caramida pe portbagaj pt ca probabil click-ul care tinea portbagajul s-o fi rupt. 2 indivi cu cacarea la anus. Idee: Cacare-n punga si pus cacatul in masina. ( o mica paranteza: auzisi si eu ca in copilaria generatiilor anterioare se mai punea cacat pe clanta la "dusmani", n-am crezut acest lucru pana azi). Revenind, punga de cacat, aruncata in spate pe bancheta manjind husa inegrita de vreme si de tiganii care probabil au stat in masina. Proprietarul e necunoscut. In schimb, scopul masinii e sa-l protejeze pe un asa zis paznic care pazeste un santier de ploaie si furtuna . Ne-am si pisat in masina. Ora 10, noapte, ne ascundem undeva ca individul sa nu stie ce s-a intamplat. Musca, a intrat in dacia manjita de cacat pe bancheta.

Restul e cancan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu