luni, 19 decembrie 2011

Pulima troll

Ba , eu va inteleg ca sunteti retardatati si nu sunteti originali sub orice forma, dar toate lucrurile trebuie sa aiba un capat. Ba deci in pizda masii de treaba, am auzit de acest "troll" care probabil e o inventie a americanejilor la fel ca enervantul "LOL" . De LOL am mai discutat, m-am enervat, am batut pe cineva , m-am linstit si fiecare si-a contiunat viata lui.

Dar troll vine cu un atasament. Are si poza si din nefericire o multime de adepti. Mi se pare o gluma mediocra tipic elevilor de filologie. Ce e asa de hazliu, pizda masii de ma prind. Aparent e conceptul fiecarui luzar care sta prea mult in lumea virtuala. E acea schimbare ca in Matrics . Toti comentacii aia care o ardeau filozofii pulii mele, au vazut ca deja e veche platforma, au trecut la copiat . Ca troll defapt e cand iti bati joc de lume pe internet. Un fel de caterinca virtuala. Atata tot. Si nu stiu, ei cred ca demonstreaza ceva cand zic frazele magice" troll lol" .  Adica el practic e mai tare ca tine , nu stiu ,nu inteleg. Dar internetul vine cu 2 taisuri. Cum sunt multi copii prosti cu acest limbaj de 9 caractere , asa e si vastul de subiecte de cautat. Ma rog, per total , troll nu e inventia secolului . Aici vine si ura mea pentru el.

Se foloseste in draci. Ca un playback la o melodie care nu te deranjeaza daca o asculti o singura data. Dar de 1000 de ori , cu glume din ce in ce mai expirate, eu zic ca e de neam prost. Adica " troll" " troll" troll" hi hi hi, pula mea.

Sincer, daca era ceva din cale afara de misto ziceam pula mea, e decent  . O gluma de neam prost care chiar sa-l faci pe interlocutorul tau sa se dea cu capul de pereti ca nu poate sa te bata, sau daca era o gluma super tare la care sa razi incontinuu, da fra' , ziceam da. Dar cum am zis si repet troll, e o inventie mediocra. Ma rog, daca e mediocra , cine credeti ca o folosesc in exces? Mediocrii desigur. Bravo , am invatat deductia de clasa a 9a.

Si e din ce in ce mai raspandita . Dar ma rog , din urma o prinde faza aia cu " eram aventurier ca tine dar dupa mi-am luat o sageata in genunchi" . Asta o depaseste in mediocriticism, asta e tipica celor de la stiintele politice  sau cum pizda masi se mai cheama departamentul ala. Adica nu stiu, pula mea, faceai cacaturi amuzante pe net si aia era. Nu scoate un americanej o replica mai expirata decat hartia igienica a bunica-mii (si da, mai are niste role de dinainte de optzeci si noua) si dadeam copy paste in masa si incercam sa fim originali pe conceptul altuia. Ca fiecare luzar se crede original prin faptul ca ii deseneaza maini si fracsu ii deseneaza picioare. Ca nu e troll-ul basic, e troll-ul lui.

Si ma rog, asta e un semnal de alarma celor care inca mai au orgoliul de a nu fi niste drone la ceva care depinde de ei. E amuzamentul tau coae , te inteleg, razi la troll. Dar nu incerca sa ii faci pe altii sa rada la troll cu ochelari de soare. D-asta nu ne place troll. Ca tara e de cacat, pensionarii n-au bani de viagra si paine si e tare greu fara amandoua. Bozgorii inca vor sa ne fure subtil Transilvania, oamenii tot prosti sunt. Dar acel lucru la care n-aveti cum sa fiti prosti, va rog eu , nu-l copiati, n-aveti in sange gluma, macar stati spectatori.

PS: Mda, imi cer scuze pentru rasismul social-scolar, stiti ca va consider egali si ca nu vreau sa am probleme cu CNA-ul internetului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu