duminică, 22 ianuarie 2012

Profil psihologic.

N-am mai scris de mult , dar asta nu conteaza . Am inceput sa observ in neatentia mea lenesa cam orice detaliu care caracterizeaza un om. Pula mea, cand eram mic visam sa fiu psiholog si pula mea, sa ma inteleg cu nebunii pentru ca sunt unici , fascinanti. Dar facand un studiu de cam o luna asa, in diferitele medii sociale cu care am tangenta am tras concluzii despre oameni in general. Cel mai bun esantion a fost bineinteles , RATB-ul.

Uitandu-ma dupa scaunele goale , dupa reactiile mele personale si reactiile indivizilor. Intrand pe un teren necunoscut, omul tinde sa isi stabileasca un perimetru si sa observe. Daca locul dinspre geam e liber, iar cel de la margine e ocupat, slabe sanse ca cineva sa intre acolo in conditiile in care exista un alt loc la margine sau singur. In general persoanele care incalca regulile astea si tind sa se aseze sunt ori foarte vesele, ori foarte nesimtite rezultand nepasarea mediului inconjurator.

Urmatorul caracter de autobuz e tarfa vorbitoare la celular. Daca e ceva mai hazliu, idiot si cretin lucru in acelasi timp va rog sa ma contactati la dadopornano@yahoo.com . Tarfa n-are principii . De obicei prefera sa stea in picioare si eventual sa danseze cenzurat la bara. Ceea ce e bine. Si aici vine o discutie. Autobuz aproape gol , plictiseala inainte de scoala : " Auzi, la ce scoala esti tu? " - " M-am lasat de scoala dragule." Am ramas impresionat si putin ciudat impresionat de acel "dragule" ca de scoala sigur nu se lasase, ca daca o afla ma-sa o batea de-i sareau capacele si "harfele" de diva. Si ma rog, eu am intrat in discutie sa fac caterinca de ea, nu sa o combin. Ce pizda masii, ce om serios combina gagici in RATB? Si cum intru cu cineva in caterinca aplic o mecla de pedobear , cu un zambet larg pe fata, ochi sticlosi de violator si vorbit orgasmic. Dar nu parea mirata in vreun fel , din contra se bucura de achievment. " si tu la ce "scoala" esti?" - " profesionisti, scuza-ma , cobor la prima".De aici reiese ca tarfele sunt foarte sociabile si nu au complexitati mentale.

Acum taranoiul cu marar intre dinti. Asta e cel mai grav specimen psihologic. Nu are complexe. Nu ii pasa de parerea ta, a altora despre el, sau despre orice altceva. Nu cred ca ii pasa nici de ziua de maine. Spre deosebire de curve care sunt cele mai  emancipate personaje ale ratb-ului si le pasa expres de parerea strainilor despre ele , taranoiul iti trage un damf de zacusca intrebandu-te daca cobori la prima. Dar nu conteaza, esti prea socat de aberatia de pe fruntea lui de pe care ies glorios 4 fire de par albe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu