miercuri, 8 februarie 2012

Barfitorii

Dam peste ei zilnic si dupa experiente ii simti din camera alaturata. Trist e ca ajung modele de viata pentru cretinii fara viitor. Eh, observ pe shitbook un anume personaj " Barfitoarea Spirista".  Si dupa cum numele sugereaza, mananca cacat despre liceul la care invat eu, Spiru-Haret. Acum pula mea, insist sa cred ca persoanele le ia la intamplare . Ideea e ca e ca un jurnalist prost care poate zice cacaturi neadevarate si se ajunge la cuvantul lui impotriva cuvantului tau.

E bine de evitat asemenea conflicte deoarece-s de durata, implica nervi si certuri inutile. Problema bineinteles e ca internetul e mare si gasesti persoane usor si chestii dubioase . Sunt o persoana integra pe internet, conturi am doar pe shitbook , youtube si blogul. Pe youtube nu dau like-uri si nici follower la ceva nu-s , pe shitbook la fel , imi cer scuze ca nu mi l-am pus pe Banel Nicolita la "Sportivi Preferati".
Problema e cu blogul. Blogul asta cum am mai zis cre'ca de 14 ori , implica continut explicit, gandire directa , inteligenta si un dram de nebunie amestecate timp de o saptamana.

Se pot interpreta multe chestii despre el . O sa fac o descriere putin mai subiectiva si concisa asupra lui. Blogul e unealta cu care-mi bag eu pula-n in oameni prosti, falsi patrioti si in mare parte tot ce tine de prostul-gust. In primul rand eu merg pe ideea de nu scrii pentru nimeni pana nu scrii pentru tine. Si asa si fac, intentia e sa ma  distrez pe mine si nu pe tine asa ca-mi bag pula-n parerea si opinia ta privind lucrul asta.

Daca chiar ignori partea intai si chiar crezi ca ma ai la mana cu blogul , iti faci de scandal cu mine, asta din cauza ca inca indraznesti sa gandesti prost , indiciu: a incetat sa-mi pese ca gandesti prost in general ,dar asta mai rau inrautateste situatia cand vine vorba de a gandi prost cu mine.
Sincer, te invit sa zici ceva de blogul meu, poate , poate, imi mai creste si mie traficul . Uite, iti dau si subiectul de barfa. Zici si tu ca asta nu e ca toate blogurile intesat cu reclame si ca-s fraier ca nu ticsesc pagina si banda celor cu internet mai slab cu ads-uri de la google despre pastile viagra. Ah, si te luam la misto cand ti-am propus sa discutam despre veceurile din liceu. Si imi bag pula-n opinia ta ca zici ca-s jegoase. Pentru mine  e destul ca pot sa ma pis in chiuveta cand nu e femeia de serviciu prin preajma.

P.S : Acest blog nu   este o gluma.

P.S#2: Negatia a fost taiata din reflex de constiinta gandindu-se ca pot avea urmari neplacute. In sinea mea si in sinea voastra cititorilor de rand, stiti care e adevarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu