vineri, 29 aprilie 2011

Counter-Strike un joc de cacat

Multi stiu despre acest joc. Pentru cei ce au trait toata viata fara sa atinga cu degetele o tastatura , este un joc de cacat FPS(First Person Shooter) adica vezi o arma pe ecran si tre' sa impusti pe altii . E cel mai de cacat joc parerea mea, dar ma mai jucam din cand in cand( cu toti facem greseli nu?). M-am jucat acum recent de plictiseala pentru ca nu aveam cu cine sa joc ceva mai din secolul 21 si mai greu accesibil. Avantajul foarte mare e ca poti sa joci online lejer pentru ca sunt 113541351513 servere de acest joc. Dar avantajul e si dezavantaj. In primul rand e prea accesibil. Orice copil de peste 7 ani care are internet si stie sa deschida google va avea la dispozitie CS.Acum principalele motive care m-au facut sa zic ca CS e un joc de cacat.
1. Ma enerveaza in special ca orice mucea isi permite sa injure si sa o dea pe smecherul pentru ca are siguranta internetului.
2. Pe orice server e un jucator mai privilegiat ca sa zic asa. Administrator sau Admin care practic detine control pentru buna desfasurare a jocului. Pe unele servere nu exista, deci codatii si handicapatii sunt liberi, ori sunt niste copii de 10 , 11 ani frustrati ca in viata reala isi iau bataie mereu la scoala si sunt scuipati intre ochi de fete si simt ei asa ca detin un control acolo in lumea virtuala si incepe sa foloseasca comenzile ca sa se razbune pe tine ca esti mai bun.
3. Asta e recent de prin 2004 incoace' jocul fiind din '99. Redirecturile si stricarea meniului in joc. Deoarece e un joc vechi e foarte modabil. E, cand intri sa dai sa intri pe un server vezi  100 de servere care defapt sunt fake si te redirectioneaza pe un singur server care probabil nu vrei sa intri.La fel, administratorii handicapati care sunt dornici de popularitate in lumea virtuala. Iar cea mai si cea mai idioata parerea mea. iti strica meniul la joc. Adica efectiv, apesi click pe new game ca sa te joci singur cu CPU-urile te duce pe un server, Apesi pe options sa schimbi setari la fel, te auto-conecteaza la un server.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu